Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...
Σύντομα κοντά σας το νέο μας e-shop. Δυστυχώς λόγω των πολλών προϊόντων, ενδέχεται να υπάρχουν κάποια διαφορά στις αναγραφόμενες τιμές που βλέπετε στο υπάρχον e-shop.
Τηλ Επικοινωνίας: 210 2711912-14

Κατάστημα

 

 

“Από το 1949 στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΕΛΑΤΗ”

 

 

Tο 1949 ο Λάμπρος Γεωργαντζίκης ανοίγει το πρώτο κατάστημα που δραστηριοποιείται σε υδραυλικά, ηλεκτρικά και μεταλλικά σκεύη.

 

 

Στα μέσα του 1960 ένα νέο κατάστημα εγκαινιάζεται στην οδό Αλαϊας το οποίο  εδρεοποιείται στα είδη υγιεινής και στα υδραυλικά.

 

 

Το 1978 ιδρύει την πρώτη του εταιρεία  με επωνυμία «ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΚΗΣ ΟΕ».

 

 

Το 1985 η εταιρεία μετονομάζεται σε «Λ. Γεωργαντζίκης ΑΕ» όπου περνά στην 2η γενιά.

 

Οι κόρες του Λ. Γεωργαντζίκη, Ανδρονίκη και  Φιλομένη, αναλαμβάνουν και αναβαθμίζουν την εταιρεία σε σύγχρονο κατάστημα ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

 

 

Το 2012 η εταιρεία περνά εξολοκλήρου στην 3η γενιά με τη νέα πια επωνυμία «ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ».

 

 

Η εταιρεία μας με θεμέλιο την κληρονομιά του ονόματος και με πολύτιμη αρωγό την 25η πείρα μας καταφέρνει να διατηρηθεί και να εξελίσσεται διαρκώς .

 

 

Με σεβασμό και συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών, καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας διαθέτοντας μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

 

 

Διαθέτουμε σχεδιαστικό τμήμα, έτσι ώστε να σας προτείνουμε λύσεις  που θα ανταποκρίνονται στις δικές σας διακοσμητικές επιλογές, κλασικές, σύγχρονες ή μοντέρνες.

 

 

Εμπιστευτείτε το άρτια  καταρτισμένο προσωπικό μας και διαμορφώστε μαζί μας το δικό σας χώρο.